Instrukcije za instaliranje WebStorm i aktivaciju licence

Najpre registrujte svoj nalog na sajtu JetBrains, na stranici https://account.jetbrains.com/login . Nakon što ste uspešno registrovali nalog, i ulogovali se, možete posetiti link koji ste dobili uz vašu licencu. Potom, poput prve slike, popunite formular za licencu.

Prilikom popunjavanja formulara, izaberite opciju "Tools & IDEs", i iz liste ispod, izaberite WebStorm. Nakon što ste uspešno poslali formular, biće vam učitana stranica kao sa slike 2, koja vam daje do znanja da ste uspešno iskoristili kupon za licencu. U isto vreme, stići će vam email na adresu kojom ste se registrovali, da vam saopšti podatke o licenci (slika 3). Ukoliko se ulogujete u svoj JetBrains nalog, videćete stranicu nalik slici 4, koja vam prikazuje aktivne licence na vašem nalogu.

Sada preuzmite poslednju verziju WebStorm sa stranice https://www.jetbrains.com/webstorm/download/ i prateći dalje slike, instalirajte WebStorm i aktivirajte licencu.

Za aktivaciju licence koristite JB Account, i kada vam WebStorm učita licence, klikom na dugme Activate aktivirate licencu.

Uputstva za instalaciju potrebnog softvera: GIT Visual Studio Node.js WebStorm
Imate neku nedoumicu?
Ne oklevajte, kontaktirajte nas!

Budite u toku sa kursevima i edukacijama koje organizujemo!