O nama

Svi kursevi koje možete pronaći na našem sajtu se izvode uz podršku škole Rajak, iz Novog Sada.

IT je oblast u kojoj je neophodno konstantno učenje i usavršavanje. Stoga se trudimo da svi naši kursevi budu u toku sa svetskom praksom, i da Vam pružimo sva neophodna i relevantna znanja koja su Vam potrebna da se uspešno bavite poslom QA testera.

Sve časove drže stručni predavači, sa dugogodišnjim radnim iskustvom u oblasti QA, testiranja, i razvoja softvera. Zahvaljujući ovom praktičnom iskustvu, predavači će Vas izvesti iz domena teorije, i pružiti Vam mogućnost praktičnog rada i sticanja znanja.

Online časovi se izvode uz pomoć Zoom aplikacije, čija je glavna namena održavanje sastanaka, i webinara, a pokazala se kao odlična i za održavanje online edukacije. Časove je moguće pratiti iz bilo kog podržanog browsera, a moguće je preuzeti i aplikaciju. Časovi se snimaju, i biće Vam na raspolaganju nedugo po njihovom završetku. Da biste pratili časove putem web browsera, nije neophodno da imate Zoom nalog, dok je za korišćenje aplikacije, neophodna registracija (registracija je besplatna).

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Budite u toku sa kursevima i edukacijama koje organizujemo!